Fragt tilbehør fra kr. 119

Fragt vildmarksbad og               sauna fra kr. 980

 

 

info@vildmarksbadsalg.dk  

 

 

Telefon: 2896 2718

 


Vildmarksbade
Vildmarksbade
Tilbehør


Saunaer
Saunaer


 

Søg

 

 

Detaljerne - Classic Vildmarksbade

Her kan du se, hvordan vi har sikret god kvalitet til vores Classic modeller. Mange af detaljerne går naturligvis igen på flere modeller, men i dette galleri har vi sat fokus på vores Classic vildmarksbade, altså vildmarksbade i rent træ.


Et godt billede af vildmarksbadet indvendigt - bemærk træet i tøndevæggen - fin kvalitet og ingen døde knaster.

Drinksholder monteret af kunde på Classic Superior model.Classic Superior vildmarksbadet bliver lanceret i foråret 2018.

... igen fra Classic Superior modellen - husk du også kan vælge at få malet dit vildmarksbad istedet for almindelig træbeskyttelse. Vi maler gerne vildmarksbad, trappe og trælåg.

Trækanter monteret på Classic Extra, Classic Superior og flere andre modeller. Trækanterne har vi fået produceret i tykke planker, så de dekorative, stabile og dermed kan benyttes til at sidde på.

Ovnens øverste kanter sikrer, at ovnens låg ikke kan blæse af, når det blæser voldsomt.

Turborør er monteret i Classic modellerne. Rørene sikrer bedre cirkulation i vandet, og dermed kortere opvarmningstid.

Stakittet afskærmer altid ovnen sikkert fra resten af vildmarksbadet.

Til flere af vores modeller, eksempelvis vildmarksbad Classic Superior model, kan du få cover i rustfrit stål ved ovnen.Så undgår du skidt og snavs i det område.

Vi benytter altid skruer i rustfrit stål. Det er det pæneste, og de holder.

Bænkene i vildmarksbadet er monteret med et solidt fundament og så naturligvis skruer i rustfrit stål.

Trappe modellen til dit vildmarksbad vil variere afhængig af vildmarksbad model, men alle trapper er som vist på billedet her, formskåret, så trappen passer fint til dit vildmarksbad.

Alle trækanter på vildmarksbadet er monteret med pænt udformede støtter hvor hver trækant mødes. Det gør dit vildmarksbad endnu mere elegant at se på, og så sikrer det at trækanterne kan holde til at man sidder på dem.

De fleste modeller leveres træbeskyttet ved levering, se modellens produktbeskrivelse for præcis info her. Vi træbeskytter vildmarksbad, trælåg og trappe.

Vildmarksbadet set lidt oppefra. bemærk, hvor dekorative trækanterne er på et vildmarksbad. De gør en stor forskel, og derfor vælger de fleste kunder også modeller med trækanter.

Vores tøndebånd monteret omkring vildmarksbad er med en samling der er svejset. Gevindstangen er i almindeligt stål, fordi det er stærkere end rustfrit stål, der kan komme til at bøje en del.

Vandafløbet monteret til alle modeller er et udvendigt afløbsrør med kuglehane monteret. Kuglehanen har et indvendigt 32 mm gevind, så du nemt kan lede vandet ud via en vandslange. Det er en dejlig nem løsning. Alternativet kunne være en bundprop (som i et badekar), der skulle trækkes op hver gang vildmarksbadet skal tømmes for vand.

På billedet ses Classic Extra - Et simpelt, men elegant vildmarksbad, hvor der er brugt tid på at gøre noget ud af detaljerne til glæde for vores kunder.

 

 

 


Hvem er Vildmarksbadsalg?

Vi forhandler primært vildmarksbade, og har et stort udvalg, testet mange modeller og dermed også mange års erfaring.

Høj kvalitet, gode priser og kundeservice vil være kundens oplevelse.

Har du spørgsmål til noget skal du endelig bare kontakte os på:

Telefon 2896 2718.

E-mail info@vildmarksbadsalg.dk  

Kontakt os alle hverdage fra kl. 11-16

Facebook

 

Instagram

 

 

 


Vildmarksbadet ApS

  • CVR-nummer 43033549
     
  • E-mail info@vildmarksbadsalg.dk 
  • Vildmarksbadsalg,dk Kirkegade 45 7430 Ikast

 

 


    Betalingsmidler

     

Links - vildmarksbad info

CMS hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring